top of page
  • totalbodyboost

Review "Ik zit weer lekker in m'n vel"

Al een lange tijd was ik bezig met een gezonde levensstijl: veel sporten en gezond eten. Ik had eigenlijk helemaal geen doel gesteld voor mezelf en deed alles op gevoel. Alleen ik merkte dat dit gevoel nooit helemaal positief was. Ik was namelijk niet tevreden met mijn lichaam en merkte dat mijn relatie met voeding hierdoor slechter werd.

Uiteindelijk merkte ik dat ik behoefte had aan begeleiding, omdat ik meer wilde leren hierover en weer een gezonde relatie met voeding wilde. Dit was het moment waarop ik Daniëlle een berichtje stuurde. Ik ken Daniëlle van de hockey en volgde haar op instagram. Samen hebben we gesproken over mijn relatie met sport en voeding en welke kant ik op wilde. Al gauw bleek dat ik dagelijks te weinig at; dit was het gevolg van mijn ongezonde relatie met voeding. Bang om dingen te eten, compensatiegedrag, niet kunnen genieten…


Daniëlle heeft mij in laten zien op welke manier ik voldoende voeding binnen krijg op een gezonde en gevarieerde manier. Daarnaast heeft ze mij geleerd op welke manier je kan genieten terwijl je er wel een gezonde levensstijl op na houdt. Voor mij heel erg waardevol! Daniëlle heeft mij drie maanden begeleid. Tijdens het traject kon ik onbeperkt vragen stellen, stuurde ze dagelijkse food inspiratie, gaf ze me tips en keek ze met me mee met mijn dagelijkse voedingsinname. Het belangrijkste resultaat van het traject is dat mijn kennis over voeding is vergroot en ik meer kan genieten. Oh en ook dat ik strakker in m'n vel zit!


Bedankt Daniëlle, je bent een topper!

202 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page