top of page

BOOSTCAMP

Actief bezig zijn in de buitenlucht

CIRCUITTRAINING

Weer of geen weer, veel mensen trainen het liefst buiten. Met minimaal materiaal of met alles wat er in de natuur te vinden is: tijdens BOOSTcamp sport je op eigen kracht in de frisse buitenlucht. Een bootcamp met een power boost! De trainingen vinden plaats in groepsverband, waarbij iedereen op zijn eigen niveau beweegt. Zo is BOOSTcamp geschikt voor zowel diegenen die misschien nog nooit hebben gesport of voor het eerst sinds lange tijd weer beginnen, als voor ervaren sporters die een nieuwe uitdaging zoeken. Iedereen verlaat de training fitter en sterker! Uiteraard is er ook aandacht voor conditietraining, maar de spierversterkende oefeningen staan centraal, met veel aandacht voor de buikspieren. Sommige oefeningen doe je samen, waardoor er al snel een leuke en ontspannen sfeer ontstaat.

BOOSTcamp:

Elke donderdag in Bleiswijk (Petuniaweg 23)

19:30-20:30 uur

10 rittenkaart voor €90,- 

Deze is onbeperkt geldig. 

66abec05-3656-4329-9bd5-c2defa9a772d.jfif

BOOSTCAMP VOOR BEDRIJVEN

Eén keer per week of maand met collega’s buiten bootcampen, is de perfecte teambuilding. Samen de uitdaging aangaan, een beetje afzien misschien, maar uiteindelijk is samen inspannen juist ontspannen. En dat is goed voor de teamspirit, zeker nu je elkaar door het vele thuiswerken minder vaak ziet. Na een vermoeiende werkdag doe je met elkaar een flinke dosis energie op om de volgende dag weer aan een nieuw project te werken. Of je nu topfit bent of jaren niet hebt gesport, dat maakt bij BOOSTcamp niet uit. Iedereen wordt op zijn eigen niveau uitgedaagd. BOOSTcamp voor bedrijven is een blijk van waardering naar de werknemers en geeft aan dat er belang wordt gehecht aan een goede gezondheid van de medewerkers.

BOOSTcamp voor bedrijven kan in overleg op elk gewenst moment en locatie worden gehouden.3955f9f1-72ba-494b-a4c4-e400df70f8b7_edited_edited.jpg

OUDER & KIND

Samen sporten met uw kind, in de vakantie wordt er een ouder&kind BOOSTcamp georganiseerd. 

Zo weet u kind ook waar mama of papa sport ;) 

Voor overige vragen over deze avond neem vrijblijvend contact op.

IMG_0604.JPG
bottom of page