top of page
  • totalbodyboost

BROWNIE VOOR SPORTERS

Chocolaaaa! Wie wil dat nou niet ?Voor een sporter is het belangrijk om goed te eten. ‘Je bent wat je eet’, zeggen ze. En dat klopt.

Je prestaties hangen namelijk nauw samen met datgene dat je dagelijks in je mond stopt.

Iedere dag een reep chocola, donuts, een zak chips en een fles cola.

🍫🍩🍿Het is allemaal heel lekker, maar zal je niet helpen om je doel te behalen. Daarom is het belangrijk om de juiste keuzes te maken. Dus als je beter, sterker en sneller wil worden en goed wilt herstellen dan moet je investeren in jezelf en in de juiste voeding. 🥗🥚🍠🍌

Zelf let ik daarom dagelijks op dat ik genoeg koolhydraten, eiwitten en vetten binnen krijg.

En zoals jullie wel weten ben ik ook mega fan van toetjes en chocola dus die sla ik ook echt niet over. Maar het is belangrijk om daar balans in te brengen. Naast normale voeding gebruik ik ook sportvoeding. Dit geeft vaak nog meer balans in je voedingspatroon. Sportvoeding is vaak uitgebalanceerd en bevat de juiste verhouding eiwitten en koolhydraten, weinig vetten en extra vitaminen en mineralen.


Mijn favoriete snack is de brownie van @226ersbenelux . Een brownie na je workout als herstel😍 LOVE IT ! Deze brownie is super easy, browniemix + water. Zelf vind ik het leuk om er af en toe een variatie mee te maken bijvoorbeeld met Lotus speculoos.


Neem een kijkje op de website van @triathlonworld.nl nl voor sportvoeding of deze geweldige browniemix. Stel gerust je vragen als je meer wil weten wat bij jouw past.


Met DANIELLE2021 krijg je 15 % korting op je bestelling.29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page