top of page
  • totalbodyboost

"3 maanden later rende ik de 21,1 km"

Nomi haar weg naar het trainen van een halve marathon:


"In november heb ik jou benaderd om mij te begeleiden met mijn hardloopdoel, de halve marathon (21,1 km) op mijn verjaardag! Vanaf het eerste moment verliep het contact soepel en snel. Je sloot aan op mijn vragen en wensen. Ook vertelde je me eerlijk welke begeleiding je me wel en niet zou aanraden. Na de intake en een personal hardloop training, ben ik zelf aan de slag gegaan. Je hebt een schema voor mij opgesteld met daarop per week welke runs ik kon gaan doen. Dit schema heb je maandelijks vernieuwd en naar me opgestuurd.


Tussendoor hielden we telefonisch of fysiek contact. Regelmatig vroeg je hoe het met me ging en hoe de runs voelde. Daardoor voelde ik dat je heel erg betrokken was bij mijn proces naar dit doel!


Toen ik in de tweede maand last kreeg van een blessure, heb je me tips gegeven hoe hier het beste mee om te gaan en zodat ik meer rust zou nemen. Je bleef mij vertellen hoe belangrijk het is naar mijn eigen lichaam te blijven luisteren. Dat is iets wat me tot de dag van vandaag is bij gebleven en zo belangrijk is met veel trainen.3 maanden later rende ik de 21,1 km, waar ik nog steeds heel trots op ben.

Danielle haar enthousiasme, betrokkenheid en motiverende woorden hebben mij enorm geholpen hierbij. Ik zou haar zeker nog eens benaderen voor een nieuw trainingsdoel en aanraden aan velen!"32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


Post: Blog2_Post
bottom of page